Your Miley Cyrus №1 Source ^__^

 
Your Miley Cyrus №1 Source ^__^

 
Рейтинг: 3.00
(344)
Глог
Поръчки :)))
За Майли :)))
Списание ready-for-miley!!!
За вас :)
Чат!!!
Новини около Майлз


За сайта :))) P.O.T.M.

Новини около Майлз / 2010

31 Май 10, 16:35 / Автор: Санчо
Майли Сайръс и Джъстин Бийбър издават нови ремикси


Като двама от най-готините тийн поп звезди на планетата, Майли Сайръс и Джъстин Бийбър са се справили доста добре с техните индивидуални соло кариери. Но и двамата пеещи тийн сензации решиха да се обединят с някой хип-хоп изпълнител, за да придадът нов стил на песните им.

Според E! News, Майли Сайръс се срещнала с рапъра Лил Джон в сряда вечер в звукозаписното студио Рок Мафия в Санта Моника, за да работят над ремикс на новият и хит „Can’t Be Tamed.“

 

Това може да изглежда като странен дует, но може да е достатъчно лудо, за да проработи. „Лудо е, лудо е“ каза Лил Джон пред E! News за съвместната им работа. „Мисля, че всички наистина ще се насладят на песента.“

„Той тъкмо влезе и го изтърси,“ добави Майли. „Много е яко.“

Джъстин Бийбър вече има хит „Somebody to Love,“, но това не спря поп звездата да издаде нов ремикс с помощта на талантлив R&B изпълнител. Джъстин се обедини с Ъшер, за да запишат нова версия на хита. Раян Сеакрест дебютира новата песен на радио шоуто му.

Джъстин с гордост предостави линк към новата му песен на Twitter страницата му в четвъртък. Той започна, „Ремикса излезе… SOMEBODY TO LOVE feat USHER!!! Моля всички да я поискат на локалните Ви радио станции и да направим нашият пръв #1 !!!!“.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.1533